fbpx

Hei raskaan musiikin ystävä!

Tervetuloa Nordic Metal Cruiselle 4.-5.9.2021.

Tässä muutamia lisäohjeita, joihin pyydämme ystävällisesti tutustumaan ennen risteilyä.

Matkustajiemme turvallisuus on meille a ja o. Siksi risteilyllä on maskipakko kaikkien keikkojen aikana Club Voguessa. Lisäksi suosittelemme kasvomaskin käyttöä laivan yleisissä tiloissa ja terminaalissa. Suosittelemme, että otat omat kasvomaskit mukaan. Tarvittaessa maskeja voi ostaa myös lähtöselvityksestä. Voit myös lisätä ne varaukseen ja maksaa etukäteen ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme.

Turvallisen risteilyn takaamiseksi satamassa suoritetaan covid-pikatestaus Turun terminaalin vieressä. Bussipysäköintialueelle pystytetään testausteltta, johon matkustajien tulee siirtyä, mikäli heillä ei ole esittää EU:n digitaalista koronatodistusta tai vastaavaa terveydenhuollon ammattilaiselta saatua todistusta. Vasta pikatestin jälkeen voi siirtyä matkustajaterminaaliin mukanaan todiste saadusta negatiivisesti testituloksesta.

Testauspiste on avoinna lauantaina 4.9. klo 16.30–20.15.

Antigeenitestauksessa kuluu noin 15–30 min aikaa, joten saavuthan ajoissa satamaan!

Mikäli sinulta löytyy oheinen EU:n digitaalinen koronatodistus (= todistus kahdesta koronarokotuksesta, jotka on otettu vähintään 14 vrk ennen lähtöä, todistus sairastetusta koronavirustaudista 6 kk sisällä tai todistus koronatestituloksesta, joka on otettu enintään 48 h ennen lähtöä) tai muu vastaavaa terveydenhuollon ammattilaiselta saatua todistus, voit siirtyä suoraan matkustajaterminaaliin, jossa todistukset tarkistetaan terminaalin ovella.

Q & A

Q: Hyväksytäänkö muukin todistus kuin EU:n digitaalinen koronatodistus, jotta ei tarvitse mennä pikatestiin satamassa?

A: Todistukseksi hyväksytään EU:n digitaalinen koronatodistus (= todistus kahdesta koronarokotuksesta, jotka on otettu vähintään 14 vrk ennen lähtöä, todistus sairastetusta koronavirustaudista 6 kk sisällä, josta henkilö on täysin toipunut, tai todistus koronatestituloksesta, joka on otettu enintään 48 h ennen lähtöä) tai muu virallinen todistus (paperinen tai digitaalinen) omasta terveydenhuollosta/rokotteen antaneelta tai testauksen suorittaneelta organisaatiolta

Q: Riittääkö todistus yhdestä rokotteesta, vai pitääkö olla kaksi rokotusta otettuna, jotta välttyy testiltä satamassa?

A: Sinulla tulee olla todistus kahdesta otetusta rokotteesta vähintään 14 vrk ennen matkaa (EU:n digitaalinen koronatodistus tai terveydenhuollosta saatu paperinen todistus), jotta sinun ei tarvitse mennä pikatestiin satamassa. Mikäli sinulla on vain yksi rokotus otettuna, tulee sinun käydä pikatestissä satamassa matkaan päästäksesi.

Q: Voinko kieltäytyä näyttämästä koronatodistusta tai koronatestistä satamassa?

A: Ilman jompaakumpaa, joko koronatodistusta tai satamassa tehtyä pikatestiä negatiivisella tuloksella, et ikävä kyllä voi osallistua tälle risteilylle

Q: Mitä jos terminaalissa otettu pikatesti onkin positiivinen?

A: Mikäli testituloksesi on positiivinen, saat lisäohjeet testin tekijöiltä jatkotoimenpiteitä varten (PCR testi, karanteeni jne.). Positiivisen testituloksen kanssa ei luonnollisesti voi lähteä matkalle. Tällöin satamassa annetaan myös lisäohjeet, kuinka voit saada rahat takaisin matkasta.

Skip to content